Tänään armahdin itseni punnituksesta, koska arvelen viime viikon olleen surkea painonkehityksen kannalta. Tai tietysti tuo "surkea" riippuu siitä, millä mittaa. Tarkoitus ei kuitenkaan ollut painoa nostaa, joten...jätinpä merkkaamatta.

Elokuun ensimmäinen eli lauantaina aion kuitenkin seuraavan kerran itseni punnita ja painon tänne dokumentoida.

Viikonloppuna ja aloittelin mieheni kanssa karppityylistä ateriointia. Joitakin kuukausia sitten söimme karpisti muutaman viikon. Tuona aikana mieheni laihtui jo ennestään hoikasta varrestaan seitsemän kiloa ja minä nelisen kiloa, koska kolmannen viikon jälkeen ryhdyin joinain päivinä lipsumaan ja karkit löysivät minut pikkuhiljaa enenevissä määrin.

Tänään on hiilarit sitten tipautettu isolta osin pois. Ihan natsimeiningillä en ole liikkeellä, mutta en kuitenkaan syö leipää, mysliä, karkkia, sokeria, hunajaa, pullaa, perunaa, riisiä, pastaa, keksejä... Jonkun hedelmän saatan välillä syödä ja juustoissakin lienee hiukan hiilareita... Valmisruot ja alkoholi jäivät pois menusta myös.

Eniten odotan muutaman päivän kuluttua koittavaa makeanhimon  ja isompien mielihalujen häviämistä. Karppaaminen ilmeisesti tasaa verensokeria aika lailla.

Nämä ekat päivät kun nyt selviäisi kunnialla, niin ois mahdollisuus saada hyvä putki päälle pitemmäksi aikaa.

Jos jollakulla heräsi kysymys karppaamisesta, kannattaa vilkaista sivua http://karppaus.info